De Podium Cadeaukaart en jouw organisatie

Uitgebreide informatie voor verkoop/verzilverpunten vind je op onze partnersite: podiumcadeaukaart.nl/partners

Word ook partner!
Jaarlijks wordt voor ruim 6 miljoen aan Podium Cadeaukaarten en Theater & Concertbonnen ingewisseld bij de Nederlandse podia en festivals. Dit bedrag is goed voor zo’n 250.000 entreekaartjes van 25 euro.

Wellicht wil je de kaart niet alleen accepteren maar ook gaan verkopen, daarmee stimuleer je ook de ticketverkoop in jouw theater. Wij zijn blij met nieuwe verkooppunten in ons netwerk. Stuur ons een mail, dan nemen wij contact met je op.

Wat levert de kaart op?

Onderzoekt toont aan dat de Podium Cadeaukaart een verhoogde bezoekfrequentie aan theater en concert door met name bestaand publiek genereert. Deze doelgroep verhoogt haar uitgaansbudget met het tegoed van gekregen Podium Cadeaukaarten.
Daarnaast brengt de kaart nieuw publiek binnen  en levert het extra inkomsten op via horeca- en garderobegelden.

Zakelijke verkoop
Heb je behoefte aan een extra instrument voor b2b-verkoop en sponsorwerving door je eigen organisatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen over de Podium Cadeaukaart in combinatie met jullie zakelijke pakketten.

Laat het zien!
SPTC heeft materiaal beschikbaar om de verkoop van de Podium Cadeaukaart in jouw theater of podium te stimuleren. Denk aan advertentiemateriaal, posters, banners, displays etc. Ga hiervoor naar de speciale campagnesite voor partners.