Podium sokken

14-04-24

Delen op:

Podium Sokken, maak je cadeau persoonlijk en onvergetelijk!

Alles is vergankelijk, maar een live ervaring blijft je altijd bij. En dat is nu precies waarom het zo leuk is om een Podium Cadeaukaart als cadeau te geven of te ontvangen. Om de voorpret te vergroten en een blijvende draagbare herinnering over te houden zijn er de speciale Podium Sokken. De Podium Sokken toveren een glimlach op je gezicht. De vrolijke sokken representeren elk een eigen theatergenre en maken je cadeau extra persoonlijk en helemaal af.

Totstandkoming van de bijverkoop

Naar aanleiding van de campagne 'Pak eens ‘n Podium’ (gelanceerd in 2020) is de nieuwe stijl doorgevoerd naar de productlijn van Podium Cadeaukaart. Alle cadeaukaarten, kaartdragers en cadeau-enveloppen werden vernieuwd. Er was bij het SPTC team altijd al de wens om ook bijverkoop te starten dan eigen is en passen in de beleving. De Podium Sokken kwamen hieruit tot stand. De ontworpen animatie patronen die elke een podiumkunstengenre vertegenwoordigen kunnen makkelijk op dit product worden door vertaald. Het bieden van deze bijverkoop geeft extra waarde aan het bestellen via de website van Podium Cadeaukaart. De sokken kunnen namelijk enkel via de website worden gekocht. Daarnaast geeft het de ontvanger een cadeau waar direct gebruik van gemaakt kan worden en dat tot ver na het plaatsvinden van de gekozen voorstelling / het concert nog in het bezit is. Perfect om tot op mind te blijven bij de doelgroep.

Dus ga je iemand verrassen met een avondje uit? Vergroot dan nu de voorpret met een paar vrolijke Podium Sokken. Kies het genre dat het best past bij jouw cadeau en de ontvanger; voor de theaterliefhebber, de muziekliefhebber, de dansliefhebber of de cabaretliefhebber. De Podium Sok is een mooie aanvulling op iedere theater-outfit en herinnert je na afloop aan een bijzondere belevenis. Kortom, een vrolijk cadeau dat je bijblijft.

Benieuwd hoe de sokken eruit zien? Bekijk hier de promovideo.