Samenwerken

Partner worden

Leuk dat u overweegt partner te worden van Podium Cadeaukaart en/of de Cult+ Cadeaukaart. We vertellen graag iets meer over de voordelen van een eigen cadeaukaart, de service die SPTC biedt en de verschillen tussen de twee merken. 

Voordelen van een cadeaukaart: 

Een cadeaukaart aan het assortiment toevoegen is het een aantrekkelijke manier om meer omzet en bezoekers te genereren. Consumenten vinden het prettiger om een cadeaukaart cadeau te geven dan ‘gewoon geld’. Hoe gerichter de cadeaukaart, hoe persoonlijker het voelt voor de ontvanger. Een cadeaukaart geeft een verdubbeling van de besteding. Onderzoek toont aan dat mensen samen uitgaan (1 cadeaukaart, minimaal 2 bezoekers), het gehele bedrag van de cadeaukaar opmaken en geneigd zijn om daarna extra te besteden. Het bedrag op de cadeaukaart was tenslotte ‘gekregen’. 

Een eigen cadeaukaart is een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Het bereikt een nieuwe doelgroep, zet vaste klanten (bezoekers) in als ambassadeur en is een extra inkomstenbron. En het belangrijkste, de aankoop van een cadeaukaart vervangt géén ticketaankoop. Het voorziet een andere behoefte. Het dient de consument die een beleving cadeau wil geven, maar de invulling aan de ontvanger gaat overlaten. Dit is een andere (nieuwe) doelgroep naast de directe kopers van tickets.

Podium Cadeaukaart in het kort

Podium Cadeaukaart is dé theater en concert cadeaukaart. Met 300+ aangesloten podia (van Gent tot Groningen) en keuze uit 30.000 voorstellingen en concerten per jaar, biedt Podium Cadeaukaart het grootste theater- en concertaanbod in Nederland. De cadeaukaart kan ingewisseld worden voor toneel, cabaret, musicals, (pop)concerten, klassiek, dans en jeugdvoorstellingen. Een rijk aanbod die de cadeaukaart een geschikt geschenk maakt voor een doelgroep van jong en oud met verschillende interesses. 

Podium Cadeaukaart bereikt met de verschillende verkoopkanalen (Retail, B2B wederverkopers, Online en Podia) en campagnes via Radio, Online, Print en Outdoor een groot publiek. Dit draagt gezamenlijk bij aan de collectieve promotie voor de gehele sector. Theaters, (pop)podia, concertgebouwen, theaterfestivals en stadsschouwburgen kunnen zich als verkoop- en verzilverpunt en affiliate partner aanmelden bij Podium Cadeaukaart. Stuur voor het aanvragen van het informatiepakket of voor het verzoek tot direct aanmelden een mail naar partners@sptc.nl

Een Podium Cadeaukaart in eigen huisstijl uitgeven? Dat kan met co-branded. Geef via Podium Cadeaukaart uw eigen fysieke cadeaukaart en/of digitale cadeaukaart uit. Een eigen co-branded cadeaukaart is het ideale marketinginstrument om meer bezoekers mee te genereren voor het eigen huis. Bekijk het gehele co-branded assortiment op www.podiumcadeaukaart.nl 

Cult+ Cadeaukaart in het kort

Cult+ is dé cadeaukaart voor echte cultuurliefhebbers. Met de Cult+ cadeaukaart koopt de ontvanger eenvoudig tickets bij onze cultuuraanbieders voor o.a. voorstellingen, concerten, films en exposities. Maar Cult+ gaat verder, de cadeaukaart ontvanger kan ook zelf deelnemen aan cultuur door het volgen van bijvoorbeeld schilderworkshops, taalcursussen of danslessen. 

Door partner te worden van Cult+ kunt u een cadeaukaart in eigen look and feel uitgeven, zonder zorgen te hebben over voorraadbeheer, drukwerk, levering en de klantenservice. Het voordeel bij Cult+ is dat de cadeaukaart kan worden ingezet voor het gehele aanbod (van ticketaankoop tot horeca) en naar eigen huisstijl kan worden aangepast. Dit geldt ook voor de bijbehorende bestelpagina op cultplus.nl. Met het affiliate programma kunt u als partner daarnaast ook verdienen aan de online verkoop dat plaatsvindt via www.cultplus.nl

Cultuuraanbieders als theaters, (pop)podia, cultuurhuizen, dansscholen, filmhuizen, toneelverengingen en kunst- en cultuurcentra kunnen zich aanmelden voor Cult+. Stuur voor het aanvragen van het informatiepakket of voor het verzoek tot direct aanmelden een mail naar partners@sptc.nl.

Cult+ Cadeaukaart

Cult+ Cadeaukaart

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking. Neem contact op met het SPTC team om gezamenlijk de mogelijkheden door te nemen.