Samenwerken

Samenwerken

Wij promoten en verkopen de onvergetelijke livebelevingen die onze 300+ aangesloten podia te bieden hebben. Hiermee bereiken wij landelijk een grote groep theater- en concertliefhebbers van verschillende leeftijden die interessant zijn voor uw event, dienst of merk. En dit alles met een unieke non-profit missie. Heeft u interesse in een samenwerking met SPTC of één van onze merken? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Aansluiten bij Podium Cadeaukaart of Cult+?

Bent u een (pop)podium, theater of cultuuraanbieder die toegangstickets verkoopt voor podiumkunsten en wilt u partner worden van onze cadeaukaarten? Klik in het menu op ‘Partner worden’. Daar vertellen wij meer over de voordelen van een cadeaukaart en de verschillen tussen onze merken.

Interesse in adverteren?

Wilt u een evenement, voorstelling of dienst onder de aandacht brengen bij onze doelgroep, klik dan in het menu op 'Adverteren'. Let op: wij werken enkel samen met partijen die onze collectieve missie direct of indirect ondersteunen.

Affiliate partner worden?

Organisaties met een connectie, direct of indirect, tot cultuur, kunst, dagjes uit, vrijetijdsbesteding, theaters, concerten en (pop)podia, kunnen zich aanmelden voor het affiliate programma van Podium Cadeaukaart en/of Cult+. Partners van het affiliate programma kunnen met het plaatsen van een banner op hun eigen online platform de cadeaukaart(en) promoten en verkopen. Via de banner komt de consument in het bestelproces van de desbetreffende cadeaukaart terecht. De affiliate partner ontvangt voor elke aankoop een verkoopcommissie. Aanmelden kan via partners@sptc.nl

Samenwerken als bedrijf of merk?

Indien u als bedrijf of merk met dezelfde doelgroep, interesses of missie wilt samenwerken met SPTC, staan wij uiteraard open voor een gesprek. We kijken graag gezamenlijk naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met het SPTC team via info@sptc.nl.

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking. Neem contact op met het SPTC team om gezamenlijk de mogelijkheden door te nemen.