Samenwerken

Adverteren

Podium Cadeaukaart stimuleert verzilvering van de cadeaukaart. Wij inspireren kaartkopers- en ontvangers met uittips van onze verzilverpunten. De uitagenda van Podium Cadeaukaart is hier een belangrijk onderdeel van. De uitagenda, te raadplegen via podiumcadeaukaart.nl, wordt maandelijks gemiddeld 25.000 keer bezocht. Tijdens én na de decemberfeestdagen loop dit op naar 30.000 tot 40.000 bezoekers. 

Om de besteding van de cadeaukaart zo laagdrempelig mogelijk te houden linken wij bij de uittips in de uitagenda direct door naar de voorstellings- of eventpagina op de website van onze partners. Bij interesse kan hierdoor makkelijk overgegaan worden tot een aankoop. 

Maandelijks verstuurt Podium Cadeaukaart daarnaast ook een nieuwsbrief uit naar 65.000 abonnees. Behalve persoonlijke uittips (geselecteerd aan de hand van de opgegeven voorkeuren) worden hierin theater- en concerttips uitgelicht, (win)acties en nieuwtjes gedeeld. 

Bezoekersprofiel

De bezoekers van podiumcadeaukaart.nl zijn kopers en ontvangers van de Podium Cadeaukaart. Mensen met interesse in theater en concert én mensen die kaartsaldo te besteden hebben aan een uitje. De kerndoelgroep van Podium Cadeaukaart is vrouw, 30+ jaar, wonend in en rond grote culturele steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Maastricht en Groningen. 

Echter heeft Podium Cadeaukaart een landelijke dekking en wordt de cadeaukaart ook vaak als zakelijk geschenk aan personeel en relaties gegeven. Hiermee verbreden wij onze doelgroep in leeftijdsprofiel en locatie.

Win – of kortingsactie opzetten

Wilt u via de nieuwsbrief van Podium Cadeaukaart een winactie opzetten, waarbij tickets weggegeven worden of een kortingsactie wordt aangeboden aan onze abonnees? Mail hiervoor naar info@sptc.nl. Wij bekijken of het aanbod relevant genoeg is voor onze doelgroep en bespreken graag samen de mogelijkheden. 

Adverteren

De adverteermogelijkheden in de uitagenda en nieuwsbrief zijn aan de hand van de wensen aan te passen. De tarieven die gerekend worden voor adverteren worden bepaald op basis van loopduur en gekozen moment en plek van plaatsing. 

Bij de uitagenda is het mogelijk om een tip groot uit te lichten bovenaan de agenda-pagina of een tip vaker terug te laten keren in de agenda. Het uitlichten van een uittip kan ook in de nieuwsbrief, maar er kan een ook promotiebanner worden geplaatst. Indien er een korting of voordeel wordt geboden voor de abonnees is een barterdeal mogelijk.

Interesse of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met het SPTC team. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tel: 030 3078760
E-mail: info@sptc.nl

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking. Neem contact op met het SPTC team om gezamenlijk de mogelijkheden door te nemen.