Podium Cadeaukaart steunt de UNICEF-theatermaand 2023

2-10-23

Delen op:

1 oktober is de tweede editie van de UNICEF-theatermaand gestart. Gedurende deze maand gaan vrijwilligers van UNICEF in zoveel mogelijk theaters in het land het gesprek aan met theaterbezoekers. De gesprekken gaan over de verschillende UNICEF-themas’en in het bijzonder over onderwijs. Onderwijs gaat verder dan de schoolbanken. Leren en ontwikkelen gaan ook over het uiten van je gevoel en creativiteit. Het inzetten van jouw unieke talent. Met muziek, dans en toneel kunnen deze talenten ontwikkeld worden zodat ieder kind alles uit zichzelf kan halen wat erin zit. En waar komt deze boodschap beter tot z'n recht dan in het theater?

© UN0764450/Nader

Podium Cadeaukaart steunt, net als vorig jaar, de UNICEF-theatermaand met het sponsoren van een grote winactie. Ruim 100 cadeaukaarten t.w.v. €40,- worden onder de deelnemers verloot. Naast deze winactie houdt Podium Cadeaukaart op de eigen website ook een donatieactie. Consumenten kunnen via het bestelproces een vrijwillige bijdrage achterlaten en via de zakelijke site wordt 3% orderwaarde van elke zakelijke bestelling door Podium Cadeaukaart aan UNICEF gedoneerd. Met deze actie vragen zij aandacht voor kinderrechten wereldwijd en hopen wij gezamenlijk een mooi bedrag op te halen voor het goede doel.  

Je kunt UNICEF deze maand in de volgende deelnemende theaters tegenkomen: AGORA Theater (Lelystad), ATLAS Theater (Emmen), De Lievekamp (Oss), DNK (Assen), Evertshuis (Bodegraven), Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal (Leiden), Markant theater Maashorst (Uden), Nationale Opera & Ballet (Amsterdam), Parktheater (Eindhoven), Rijswijkse Schouwburg (Rijswijk ZH), Schouwburg Hengelo (Hengelo), Schouwburg Het Park (Hoorn), Schouwburg Lochem (Lochem), Stadschouwburg Nijmegen (Nijmegen), Stadsschouwburg De Harmonie (Leeuwarden), Stadsschouwburg Utrecht (Utrecht), Theater de Bussel (Oosterhout), Theater De Spiegel /Schouwburg Odeon (Zwolle), Theater De Voorveghter (Hardenberg) en Wilminktheater (Enschede).

Meer informatie over de UNICEF-theatermaand: www.unicef.nl/theater